Zwerfvuilactie

Op 23 april 2017, over deze onderwerpen: Mobiliteit en openbare werken
Zwerfvuilactie in Lauwe

Op zondag 23 april trekken de Meense N-VA’ers hun fluohesje aan en nemen ze de grijpers in de hand om enkele Lauwse straten onder handen te nemen.

“Je staat er werkelijk van versteld wat mensen allemaal dumpen langs de kant van de weg. Vooral blikjes, flesjes en sigarettenpakjes worden zomaar weggegooid” zegt voorzitter Renaat Vandenbulcke.

Door deze actie wil N-VA Menen de aandacht vestigen op het probleem van sluikstorten. “Zwerfvuil is geen lokaal probleem, je vindt het overal. Als N-VA Menen zijn wij bezorgd om de sluikstortproblematiek. Vele mensen zijn zich niet bewust dat het dumpen van plastiek en chemische producten rampzalige gevolgen kan hebben voor mens, dier en natuur. Meer

dan ooit zijn wij ervan overtuigd dat we ons milieu moeten beschermen, willen we onze planeet in ere houden.”, verklaren bestuursleden Ann Roose en Sigrid Vandenbulcke die het initiatief voor deze actie namen.

N-VA Menen start de actie met een stevig ontbijt van de Sint Jorisbasisschool in Menen. Daarna ruimen ze enkele Lauwse straten op, vooral de buurt van de oude gebouwen van De Witte Lietaer in de Leiestraat worden aangepakt.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is