Nieuw bestuur bij N-VA Menen

Op 15 maart 2016
Bestuur N-VA Menen

MENEN – De leden van N-VA Menen verkozen een nieuw afdelingsbestuur. Renaat Vandenbulcke werd verkozen tot nieuwe voorzitter, Pol Dubaere blijft ondervoorzitter.

Renaat Vandenbulcke (49 jaar) is OCMW-voorzitter en schepen van inburgering en gelijke kansen. Hij is daarnaast professioneel actief als verzekeringsmakelaar. “In samenwerking met Pol en met gans het bestuur wil ik onze partij nog verder uitbouwen en verankeren in Menen, Lauwe en Rekkem. Ook de komende jaren zullen we keihard blijven werken zodat we met deze ploeg opnieuw een prachtig resultaat kunnen neerzetten bij de gemeente- en provincieraadsverkiezingen in 2018, en bij de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen in 2019.”

Pol Dubaere (58 jaar) blijft ondervoorzitter. “N-VA Menen koos bewust voor een nauwe band tussen het beleid en de afdelingswerking”, zo zegt secretaris Jorgen Deman (30). “Onze ploeg levert prachtig werk en de kracht van verandering is reeds goed merkbaar in onze stad. Met Renaat als OCMW-voorzitter, schepen én afdelingsvoorzitter, kan het beleid nog meer op de voorgrond treden bij N-VA Menen, wat onze stad enkel ten goede kan komen.”

Naast Renaat en Pol werden nog Jorgen Deman (secretaris), David Elgers (penningmeester), Carl Castelein, Marleen De Tollenaere en Véronique Vanacker verkozen tot bestuurslid. Samen met de overige 8 mandatarissen vormen zij het bestuur van N-VA Menen. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is