Lianna Mkrtchyan kandidaat gemeenteraadsverkiezingen

Op 5 juli 2018, over deze onderwerpen: Integratie, Verkiezingen 2018
Lianna Mkrtchyan

Lijsttrekkers Renaat Vandenbulcke en Griet Vanryckegem stellen trots Lianna Mkrtchyan voor als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

 

Lianna Mkrtchyan is 23 jaar en een studente bachelor lager onderwijs. Lianna hoopt binnenkort aan de slag te kunnen als lerares in het lager onderwijs. Deze jonge en enthousiaste spring-in-‘t-veld met Armeense roots zet met N-VA ook haar persoonlijk verhaal om in een politiek engagement. Door haar respect voor onze cultuur en onze taal om te zetten in een politiek engagement voor de stad, kan zij een rolmodel en voorbeeld zijn voor vele nieuwe inwoners die hier willen leren, wonen en werken.


“Met mijn Armeense achtergrond vind ik in het N-VA-programma de doelstellingen rond identiteit en integratie heel helder en duidelijk. Als wij in Vlaanderen en in Menen één gemeenschap willen vormen, dan moet er respect zijn voor de cultuur en de identiteit!” vervolgt Lianna Mkrtchyan, “Zonder mijn Armeense wortels te vergeten, wil ik bewust integreren aanmoedigen om de samenhorigheid hier te versterken. Wij zijn allemaal Menenaars, Lauwenaars of Rekkemnaars! Als we samen voor een mooie toekomst willen werken voor onze stad, dan mogen we ook verwachten dat nieuwe inwoners het onze taal leren en onze cultuur respecteren. Ik zie het helemaal zitten!”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is