Griet Vanryckegem kandidaat-lijsttrekker N-VA Menen

Op 17 mei 2023

Voorzitters Arne Beyens en Nathalie Declercq: “N-VA-Menen werkt al 10 jaar met drie schepenen mee aan het beleid in onze stad. Ook in de toekomst willen wij ons verder engageren, waarbij we onze verantwoordelijkheden ten volle willen nemen in het belang van alle inwoners. Met Team8930 werken we momenteel samen met de coalitiepartners in een sfeer van vertrouwen en enthousiasme. Er werden reeds enorme inspanningen geleverd, toch blijven er grote uitdagingen in onze grensstad. N-VA bewijst dat ze goed kan samenwerken en zich ten volle inzet voor alle inwoners en dit is wat onze stad, ook in de toekomst, nodig heeft!

N-VA is een centrumrechtse partij die in Menen en in heel Vlaanderen dezelfde kaart trekt: Vlaams, Krachtdadig en Rechtlijnig. Met ons enthousiast, bekwaam en ervaren bestuur hier in Menen trekken we vol vertrouwen naar de verkiezingen.

Het is dan ook met trots dat wij jullie meedelen dat onze kandidaat-lijsttrekker Griet Vanryckegem is. Griet is een geëngageerde politica, die al ruim 10 jaar als schepen grote stappen zet voor cultuur, onderwijs en erfgoed. Met haar sterke dossierkennis en grote gedrevenheid is zij de geschikte lijsttrekker om verder te werken aan onze welvaart in Rekkem, Lauwe en Menen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is