Bestuursverkiezingen N-VA Menen

Op 14 maart 2013

Op dinsdag 12/03/2013 vonden er bestuursverkiezingen plaats voor N-VA Menen.

Elke drie jaar vinden er lokale N-VA bestuursverkiezingen plaats. Echter door het succes van N-VA Menen tijdens de recentste gemeenteraadsverkiezingen was de noodzaak gerezen om alle lokale N-VA bestuursverkiezingen met één jaar te vervroegen.

Hiermee werd bereikt dat in ieder lokaal N-VA bestuur op de kortste termijn een correct evenwicht kon gerealiseerd worden tussen verkozen mandatarissen en een meerderheid aan ondersteunende bestuursleden. De nieuwe ploeg is er helemaal klaar voor en stelt zich helemaal paraat ten dienste van de Menense bevolking.

Een tweetal stemrondes brachten een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter in het zadel.

N-VA Menen Voorzitter:

Nik De Clercq. "Gezien ik al sinds drie lokale verkiezingen de N-VA partijwerking ondersteun,- voel ik me op vandaag voldoende gesterkt deze verantwoordelijke functie binnen onze partij te dragen en haar werking in goede banen te leiden. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met het nieuwe team het draagvlak kan verbreden ter ondersteuning van de verkozen mandatarissen."

N-VA Menen Ondervoorzitter:

Pol Dubaere. "Graag wil ik via het ondervoorzitterschap mijn ondersteuning aanbieden, aan dit nieuwe en jong enthousiaste team,- met ambitieuze mensen waarvan ik weet dat elk van hen slechts één doel voor ogen houdt, het welzijn van de Stad Menen en haar bewoners."

N-VA Menen Bestuursleden:

Bruno Therry, Carl Castelein, David Elgers, Eddy Vandendriessche, Jorgen Deman, Koen Decoutere, Kristof Geldhof, Lorenzo Feys, Marleen De Tollenaere, Pedro Vermeersch, Philippe Bille, Véronique Vanacker.

N-VA Menen Raadsleden:

Renaat Vandenbulcke OCMW- voorzitter en Schepen, Griet Vanryckegem Schepen, Dirk Vanholme Schepen, Ann Roose Raadslid OCMW, Dimitri Vandamme, Anouschka Decaluwé, Emile Baekelandt en Filip Elgers zijn gemeenteraadslid en vervolledigen het N-VA bestuur in Menen.

Ook kwamen een aantal oudgediende bestuursleden afscheid nemen. Ze werden hierbij in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange trouwe dienst en hun bijdrage zonder wie N-VA Menen zou staan waar ze op vandaag staat. Allen van harte bedankt hiervoor:

Tine Vandendriessche, Roos Verbrugghe, Luc Mahieu, Patrick Vandendriessche, Jerry Sonck, Stefaan Acke en Dirk Wittewrongel.

Sigrid Vandenbulcke, N-VA Provincieraadslid, verzorgde het ganse kader van deze driejaarlijkse gebeurtenis te Lauwe in 't Biezeveld.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is